Vad innebär det att få coaching?

Jag ser coaching som ett effektfullt verktyg att lära känna sig själv på ett mycket djupare plan med hjälp av frågorna som coachen ställer, och svaren som finns inom var och en. Ställer du inga frågor så får du inga svar! Genom svaren kommer nya insikter och med nya insikter så förändras och utvidgas bilden av dej själv och verkligheten.


En coachingsession går till så att du funderar på inom vilket område du vill ha en förändring inom. Jag ringer upp dej på överenskommen tid. Med utgångspunkt i området där du känner att du vill ha coaching hjälper jag dej att komma framåt mot hur du vill att din situation ska vara och se ut, samt börja ta stegen mot dina mål. Jag ställer frågor och du svarar på de frågor du vill svara på. Det är du som styr och det är du som är i fokus. Jag finns här för att hjälpa dej att rikta dina tankar på det liv du vill leva och den person du vill vara.


Med hjälp av en coach har du mycket större möjligheter att komma till skott och att fullfölja det du påbörjat, genom att coachen hjälper dej att hålla motivationen på topp och påminner om vart du är på väg - mot ditt drömliv.


Genom coaching ökar självkänslan och känslan av mening i tillvaron. Du kommer att känna dej stärkt och full av energi med lust att ta tag i ditt liv och verkligen börja leva på riktigt.


Utbildning, böcker och erfarenheter genom livet har gett mej ett stort intresse och kunskap för hur du kan förändra dina tankar och sätt att leva till något som är i linje med dina egna önskemål och din vilja. Tillsammans kan vi skapa ditt drömliv - på riktigt!

Fri att leva
Ulrika Välitalo