Coaching

Jag erbjuder coachande och vägledande samtal via telefon.


Syftet är att du ska få en möjlighet att lyssna bättre på dig själv med alla dina tankar och känslor och hitta din inneboende styrka för att ta nästa steg i livet och må bättre.


Det kan handla om att du går igenom en svår period tex separation/skilsmässa och behöver stöd och hjälp att stärka dig själv, att känna kärlek till dig själv och komma ut på andra sidan som en starkare och lyckligare person. Kanske upplever du mycket negativ stress, utmattning, ångest, depression eller så önskar du hitta verktyg för att känna mer glädje, kärlek och lätthet i livet. 


Vad innebär det att ha ett coachande och vägledande samtal?

Det innebär att jag ringer upp dig på en tid som vi kommit överens om. Under samtalets gång kommer vi tillsammans ta reda på vad det är som du vill ha hjälp med och jag kommer att ställa några frågor som kan få dig att se på saken från olika håll. Det är min största avsikt att du ska känna dig trygg, stöttad och bekräftad i din upplevelse. Du är bra precis som du är just nu och du behöver inte på något sätt försöka prestera eller vara duktig i samtalet. Jag är medveten om att det kan kännas ovant och nervöst till en början.

Jag ställer alltså frågor och du svarar på de frågor du vill svara på. Det är du som styr och det är du som är i fokus. Jag finns här för att hjälpa dej att bena ut din situation och stegen vidare mot det du vill uppleva framåt.


Jag ser dessa samtal som ett kraftfullt verktyg att lära känna dig själv på ett mycket djupare plan med hjälp av frågorna som jag ställer, och svaren som finns inom dig. Ställer du inga frågor så får du inga svar! Genom svaren kommer nya insikter och med nya insikter så förändras och utvidgas bilden av dig själv och din verklighet. Du kommer även få en hel del praktiska verktyg av mig som du kan använda dig av under resten av livet för att bli mer närvarande och accepterande till dig och det som sker.


Genom samtalen ökar självkänslan, självkännedomen och du kommer att känna dej stärkt i dej själv och dina beslut.


Det brukar behövas fler än ett samtal då en timme tenderar att gå alldeles för fort, därför har jag ett paketerbjudande för de som bokar sitt första samtal. 3 samtal för 1300 kr, ordinariepris för 3 samtal är 1800 kr.


När du haft ditt första samtal avgör du om du vill boka 2 samtal till för ett rabatterat paketpris vilket innebär att du hinner ta ställning till det under samtalets gång.


Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller vill boka samtal.Fri att Leva

Coaching, vägledning, kurser & meditation

kontakt@friattleva.se

070-5599083

 

Copyright © 2019