Om mig

Don’t fear failure.

Fear being in the exact same place next year as you are today. 

Jag heter Ulrika och bor i norra norrland, i en underbart fin liten by vid namn Vittangi i Kiruna kommun. Här lever jag tillsammans med mina barn och njuter av den magiska naturen och de knivskarpa kontrasterna mellan årstiderna. Här, inom Sveriges största kommun, är jag född och uppvuxen, alltid med den orörda skogen och naturen tryggt och nära, ett stenkast bort.


Min väg från barndomen in i vuxenlivet har varit en lärorik, omtumlande, skrämmande och spännande tillställning på många sätt. Men alltid kantad av min styrka, min inneboende krigare, och mitt envisa sökande efter lycka och glädje. Livet har gett mig visdom och insikter som jag idag har enormt stor nytta och glädje utav och som jag vill dela med mej av till andra.


Jag vet hur det är att känna sig maktlös, värdelös och oälskad. Jag vet hur det är att känna att livet inte har någon mening och att ingenting jag gör har någon betydelse. Jag vet också hur det är att må oförskämt bra, att känna mej kraftfull, lycklig, full av styrka, hopp och kärlek. Jag vet helt enkelt hur det känns att vara en levande människa. Och jag brinner för att hjälpa andra människor att tillåta sig att må bra och vara levande, inte bara överleva livet. 


Under de senaste åren har jag gått igenom en skilsmässa efter en lång relation och är ensamstående med barn varannan vecka. En tid efter separationen och allt vad det innebar så fick jag utmattningssyndrom och var sjukskriven under närmare ett år. Dessa två livsomvälvande händelser som jag tagit mig levandes ur, är numera min drivkraft framåt. Jag vill hjälpa andra att må bra och hitta kärleken till sig själva så de kan vara trygga, känna sig bekräftade, värdefulla och höra sin egen inre vägledning igen.


Det är så fantastiskt att hjälpa någon att inse sin potential, sin kraft och styrka att ta makten över sitt liv. Att förstå att allt faktiskt är möjligt och att det bara är en själv som kan hindra ens väg framåt.Mina styrkor är att jag verkligen kan och vill inspirera andra till att tycka om sig själva, till att utvecklas, till att må bra. Jag har förmågan att bekräfta, att känna medkänsla och stärka andra. Med en kärleksfull, tacksam och positiv attityd och en grundtrygghet i vetskapen att allt är som det ska, allt ordnar sig alltid till det bästa, så dansar (ibland haltar) jag fram genom livet!


Jag har förkovrat mig djupt inom personlig och andlig utveckling genom böcker och egna erfarenheter samt gått flertalet kurser och utbildningar bland annat hos Kjell Haglund och Regina Ainosdotter Mäki.


Fri att Leva

Coaching, vägledning, kurser & meditation

kontakt@friattleva.se

070-5599083

 

Copyright © 2019